Lange termijn focus
Vacatures met impact
Duurzaam & innovatief
[language-switcher]
Menu

Impact maken

Een brandveilige omgeving creëren, dat is wat onze opdrachtgever doet. Door producten en bouwmaterialen uitvoerig te testen zorgen ze dat bijvoorbeeld kantoorpanden en appartementen complexen écht brandveilig zijn.

Hoe je als projectcoördinator het verschil maakt

Als projectcoördinator – fire safety testing ben je de contactpersoon voor producenten van bouwmaterialen. Denken bijvoorbeeld aan producenten van deuren, kozijnen of glazen wanden voor kantoorpanden.

 Als coördinator adviseer je aan welke normen de brandtest moet voldoen en bespreek je welke wensen een klant heeft. Is alles duidelijk? Dan zorg je dat de monteurs in het brandlaboratorium een goede testopstelling bouwen en begeleid je de brandtest. Zo kijk je -soms samen met de klant- hoe lang het duurt voordat een constructie vlam vat, of hoe lang een deur warmte tegenhoudt.

Na afloop van een test evalueer je de resultaten met de klant. Is de test succesvol afgerond dan classificeer je het product en stel je een rapport op waarmee de klant zijn product mag gaan gebruiken, en weten wij zeker dat het brandveilig is. Als projectproject coördinator zorg je dat het geregeld wordt.

Wat je echt doet

Jouw skills & mindset

Wat je ontvangt

Meer weten?

Is dit de baan die voor jouw meer is dan alleen werk? Solliciteer via onderstaande knop. We nemen binnen 3 dagen contact met je op.

 Wil je meer weten? Bel of Whatsapp Martijn (Recruitment Specialist) op 06-19344482