Een nieuwe collega werven is leuk maar, kan ook flinke uitdaging zijn. Wat voor persoon heb je nodig? Welke vaardigheden en ervaring moet iemand hebben? Hoe schrijf je een goede vacaturetekst? Wat is de juiste plek om je vacature te plaatsen? Hoe vind je op LinkedIn goede kandidaten? Voordat je de eerste sollicitatie hebt ontvangen ben je al een paar uur bezig.

Als manager of HR collega ben je druk genoeg met je dagelijkse werkzaamheden. Zonder recruiter of marketeer kan het lastig zijn om je goed te focussen op het vinden van nieuwe collega’s. Terwijl dit vaak cruciaal is voor de stabiliteit en groei van je organisatie.

De QUBE Recruitment Mix neemt dit werk voor je uit handen en zorgt dat je de juiste kandidaten aantrekt. Dit doen we door gebruik te maken van de volledige recruitment marketing mix. Door onze data gedreven aanpak weten we waar jouw doelgroep zich bevindt, en optimaliseren we de mix continue. Hiernaast ontvang je maandelijkse handige tips, recruitment templates en updates over de arbeidsmarkt. Zo vind je sneller je nieuwe collega, en kan jij je focussen op waar je het beste in bent.

De Recruitment Mix is

sneller

Met gemiddeld 2 keer zoveel sollicitanten zorgt de recruitment mix dat je sneller de juiste collega vindt

data gedreven

Op basis van jouw data en die van vergelijkbare klanten verbeteren we je recruitment mix continue

flexibel

Start wanneer je wil, stop waneer je wil. De QUBE Recruitment mix is maandelijks opzegbaar

overzichtelijk

Al je recruitment resultaten, kosten en inzichten maandelijks in één rapportage

Hoe het werkt

Op basis van jouw groei ambities zorgen we dat je vacatures zichtbaar zijn op de juiste plekken. Afhankelijk van het aantal vacatures en je wensen is er altijd een Recruitment Mix die bij je past.

Goed vind- en zichtbaar zijn is van groot belang. De Recruitment Mix zorgt dat je organisatie en vacatures gezien worden. Dat is wel zo handig, want iemand solliciteert pas als ze bekend zijn met jou als werkgever. Volgens LinkedIn zijn er gemiddeld 25-30 contactmomenten nodig voordat iemand op de solliciteer-knop klikt. Betere zichtbaarheid zorgt voor meer contactmomenten, én sollicitanten.

Hoe meer vacatures, hoe belangrijker jouw zichtbaarheid. Kies de mix die het beste bij je past.

Benieuwd wat er precies in de recruitment mix zit? Bekijk hier de uitleg van ieder onderdeel.

Wat QUBE doet

Configureren

We schrijven en optimaliseren je vacaturetekst. Vervolgens zorgen we dat ieder recruitmentkanaal correct is ingesteld. Zo wordt de juiste doelgroep bereikt en kunnen we meten hoe succesvol ieder kanaal is

Publiceren

Je vacatures worden geplaatst op het goede moment, en op de juiste wervingskanalen. Ook zorgen we dat de belangrijke vacatures het best zichtbaar zijn

Analyseren

Je krijgt inzicht in welke kanalen voor jouw doelgroep wel en niet werken. Maandelijks ontvang je een overzicht met je resultaten en de voor jouw relevante inzichten

Optimaliseren

Continue optimaliseren we je recruitment mix. Dit doen we op basis van onze analyses en door jouw data te vergelijken met andere organisaties

Interesse in de Recruitment Mix?

Vul onderstaand formulier in en ontvang de Recruitment Mix hand-out. Hierin vind je extra informatie, voorbeelden, een prijsopgave en recruitment tips.