Met onze talent sourcing service brengen we je in direct contact met mensen die interesse hebben in je organisatie en vacature. Dit doen we door talent persoonlijk te benaderen via Linkedin en andere sociale media.

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 55% van de beroepsbevolking open staat voor een nieuwe baan maar zelf niet solliciteert.

QUBE Talen Sourcing Service brengt je in contact met deze 55%.

Hoe de Talent Sourcing Service je helpt

  1. We begrijpen wat je zoekt. Samen bepalen we welke vaardigheden en werkervaring van belang zijn om succesvol te zijn.

  2. We vinden & enthousiasmeren de mensen waar jij naar op zoek bent. Dit doen door persoonlijk contact te maken via verschillende sociale media en online platforms. We vertellen ze over je organisatie en maken ze enthousiast voor je vacature.

  3. We verbinden je met kandidaten die interesse in de vacature hebben. We doen jullie een voorstel om telefonisch kennis te maken. Zo kan je de kandidaat leren kennen en de kandidaat alle details vertellen over de rol.

  4. Het vervolg. Nadat je de kandidaat hebt leren kennen heb je de volledige controle over het recruitment proces. Nodig iemand uit voor een interview en biedt iemand (hopelijk) een baan aan. Is iemand nu toch nog niet klaar om van baan te wisselen? Houd contact en voel je vrij een kandidaat een bericht te sturen wanneer het jou uitkomt.

Hoe we werken

Talent verbinden met organisaties die het leven makkelijker, beter, of veiliger maken is onze grootste toegevoegde waarde. Daarom werken we niet met een hoge wervings-fee als je iemand via ons aanneemt, maar vragen we een “Connection-fee” van € 285,- (excl. BTW) per kandidaat die we aan je voorstellen. Zo zorgen we dat:

  • Je alleen kandidaten ontvangt die passen bij de vacature en interesse hebben in je organisatie;
  • Je zelf volledige controle hebt over het recruitment proces;
  • Het voor de kandidaat vanaf moment 1 duidelijk is voor welk bedrijf en functie hij benaderd wordt;
  • Krijg jij (na toestemming van de kandidaat) gelijk alle contactgegevens van de kandidaat;
  • En kom je in contact met talent dat je organisatie vandaag of morgen kan versterken.

In contact komen met je nieuwe collega?

Laat ons weten wie je zoekt. We nemen binnen 3 dagen contact met je op voor een vrijblijvende offerte en vertellen je wanneer jij de eerste kennismakingsgesprekken kan verwachten.