Door met de juiste mensen samen te werken onstaan de beste ideeën. Deze nieuwe ideeën helpen het leven steeds een beetje leuker, veiliger, en makkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan: je smartwatch die na een harde val automatisch de hulpdiensten inschakelt – je verwarming die automatisch aangaat als je bijna thuis bent – machines die de oceanen opruimen – of al je bankzaken vanuit je comfortabele stoel regelen.

Hiervoor zijn de juiste mensen op de juiste plaats van groot belang. Het vinden van goede mensen kan een flinke uitdaging zijn. Engineers, developers en technici hebben de banen voor het uitkiezen. Als directeur, manager of HR professional kan het een uitdaging zijn om voldoende tijd vrij te maken.

Missie

“Hiring the future for a better place” – Wij geloven dat de juiste mensen op de juiste plek tot de beste ideeën en innovaties komen. QUBE helpt organisaties om te blijven innoveren door te ondersteunen bij het werven van de engineer, developer of designer die je zoekt.

Visie

Recruitment is een vak, maar geen rocket science. We zien recruitment als een blokkentoren bestaande uit blokken zoals: employer branding, recruitmentmarketing, talent sourcing, interviewtechnieken, selectiemethodes, en pre-onboarding. Ons doel is om bedrijven te helpen deze blokkentoren te bouwen en onderhouden.

QUBE gelooft in de lange termijn recruitmentoplossing. We kijken wat je in de toekomst gaat helpen om te blijven groeien. Zo ondersteunen we je bij het ontwikkelen van een recruitment strategie en bieden een korte termijn oplossing als dat nodig is.

Profielfoto van Martijn van Citteren, oprichter van QUBE Recruitment

Martijn van Citteren

Met meer dan 7 jaar recruitment ervaring -waarbij ik als recruiter bij een detacheerder, als corporate recruiter en recruitment teamleider heb gewerkt- ben ik in oktober 2021 QUBE Recruitment gestart. Mijn doel: zorgen dat bedrijven alle recruitment tools en inzichten hebben om met de juiste mensen producten te ontwikkelen die het leven makkelijker, groener of veiliger maken.