Lange termijn focus
Vacatures met impact
Duurzaam & innovatief
[language-switcher]
Menu

Over QUBE Recruitment

QUBE Recruitment helpt organisaties groeien. We ondersteunen je recruitment proces, werven de collega’s die je verder brengen, en adviseren hoe recruitment beter kan. Zo houd jij tijd over voor de oplossingen die het leven makkelijker, groener of veiliger maken.

“Hiring the future for a better place”

Door met de juiste mensen samen te werken ontstaan de beste ideeën. Deze nieuwe ideeën helpen het leven een beetje leuker, veiliger, en makkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan: je smartwatch die na een harde val automatisch de hulpdiensten inschakelt – je verwarming die automatisch aangaat als je bijna thuis bent – machines die de oceanen opschonen – of al je bankzaken vanuit je luie stoel regelen.

Hiervoor zijn de juiste mensen op de juiste plaats van groot belang. Het vinden van goede collega’s kan een flinke uitdaging zijn. Engineers, developers, account managers, en projectmanagers. Ze hebben de banen voor het uitkiezen. Als directeur of HR professional kan het een uitdaging zijn om voldoende tijd vrij te maken om snel je nieuwe collega te vinden.

QUBE ondersteunt je. Zo zorgen we voor de juiste sollicitanten en helpen je van een sollicitant, je nieuwe collega te maken.Zodat jij je kan focussen op de toekomst.

Onze Missie

Wij geloven dat de juiste mensen op de juiste plek leidt de beste ideeën en innovaties. Onze missie is zorgen dat organisaties kunnen blijven innoveren door ze te ondersteunen bij het werven van de collega die ze verder brengt.

Met onze recruitment oplossingen zorgen we zo dat Nederland steeds een stukje groener, veiliger of leuker wordt.

Onze visie

Iedere organisatie en vacature heeft zijn eigen verhaal. QUBE ondersteunt jouw organisatie om dit verhaal zo goed mogelijk te vertellen en uit te laten stralen in je iedere stap van je recruitmentproces.

QUBE ziet recruitment als een blokkentoren bestaande uit blokken als: employer branding, recruitmentmarketing, talent sourcing, interviewtechnieken, selectiemethodes, en pre-onboarding. We helpen organisaties deze blokkentoren te bouwen en te onderhouden.

Onze focus ligt lange termijn recruitmentoplossing. We kijken wat je in de toekomst gaat helpen om te blijven groeien. Zo ondersteunen we je bij het ontwikkelen van een recruitment strategie en bieden een korte termijn oplossing als dat nodig is.

Deze organisaties hebben al voor QUBE gekozen

Bedrijfslogo-efectis

“Efectis moest in 2022 hard groeien. Martijn van QUBE Recruitment heeft ons goed advies gegeven welke social media kanalen we konden inzetten voor deze groei. Met de juiste recruitment marketing, en door uit naam van Efectis mensen op LinkedIn en andere kanalen te benaderen hebben we meerdere nieuwe collega’s kunnen aantrekken. Tevens reageerde Martijn snel en flexibel. Dit maakte onze samenwerking erg prettig.”

★★★★☆

Lees meer
Michiel – Business Development Manager

“De wervingsaanpak van QUBE Recruitment is goed onderbouwd. Door vooraf per vacature een plan te maken, en te onderzoeken wat onze ideale collega wil zien in een vacature zagen we gelijk resultaat. Na zelf bijna een halfjaar te hebben gezocht naar een nieuwe collega heeft QUBE ons geholpen om binnen 2,5 maand onze vacatures in te vullen.”

★★★★★

Lees meer
Tycho – CEO

Recruitment uitdaging? Wij hebben de oplossing