Je smartwatch die na een harde val automatisch de hulpdiensten inschakelt – Je verwarming die automatisch aangaat als je bijna thuis bent – Machines die de oceanen opruimen – Of al je bankzaken vanuit je comfortabele stoel regelen.

Door met de juiste mensen samen te werken maken we ons leven steeds een beetje leuker, veiliger, makkelijker en beter. Hierin zijn de juiste mensen op de juiste plaats van groot belang. QUBE Recruitment helpt kleine- en grote organisaties recruitment succesvoller te maken. Dit doen we doordacht, simpel en als supporter van jouw organisatie.

Missie

“Hiring the future for a better place” Wij geloven dat de juiste mensen op de juiste plek tot de beste ideeen en innovaties komen. Wij helpen organisaties om te blijven innoveren door te helpen met het werven van de engineer, developer of designer die je zoekt.

Visie

Recruitment is een vak, maar geen rocket science. We zien recruitment als een blokken toren bestaande uit blokken zoals: Employer branding, sollicitanten aantrekken, process, data en pre-onboarding. Ons doel is om te zorgen dat organisaties zelf deze blokkentoren kunnen opbouwen en kunnen onderhouden.

We geloven in de langer termijn oplossing. Niet die ene vacature invullen via wervings- en selectiebureau maar kijken wat je op langer termijn gaat helpen om te blijven groeien. We helpen bij het ontwikkelen van een langer termijn recruitment strategie en bieden een korter termijn oplossing als dat nodig is.

Profielfoto van Martijn van Citteren, oprichter van QUBE Recruitment

Martijn van Citteren

Na meer dan 7 jaar als als Agency- en Corporate Recruiter te hebben gewerkt ben ik in oktober 2021 QUBE Recruitment gestart. Mijn doel: zorgen dat bedrijven alle recruitment tools en inzichten hebben om met de juiste mensen producten te ontwikkelen die het leven leuker, makkelijker of veiliger te maken.