QUBE helpt je met het vinden van de juiste collega’s. We hebben ons gespecialiseerd in organisaties met lastige vacatures. Zo zijn we gespecialiseerd in bedrijven die op zoek zijn naar technische collega’s zoals: software developers, industrieel automatiseerders of mechanical engineers.

Software development

Developers
Data engineers
UX/UI Designers
Development team leads
Engineering managers

Industriële automatisering

PLC / SCADA engineers
Embedded software engineers
Mechatronics engineers

Mechanical engineering

Mechanical Engineers
Design Engineers
FEM Engineers
CAD Tekenaars

Aandacht, een goede wervingsstrategie en regelmaat zijn belangrijk voor lange termijn recruitmentsucces. Onze recruitmentoplossingen richten zich op wat je nu, en in de toekomst nodig hebt. We zorgen dat je het juiste talent aantrekt, maken een recruitmentplan, helpen bij het optimaliseren van je recruitmentproces en het selecteren van de beste kandidaten.

Recruitmentoplossingen

  • Recruitment Mix

    Alles wat je nodig hebt om je toekomstige collega te laten solliciteren. Van vacaturetekst, tot adverteren op jobboards. Van social media campagne tot talent sourcing. QUBE heeft de juiste recruitment kanalen mix voor jou.

  • Interim recruitment

    Tijdelijke ondersteuning voor je HR of recruitmentteam nodig? Als interim recruiter steken we de handen uit de mouwen om jouw lange- en korte termijn recruitmentdoelen voor elkaar te krijgen.