Snel je team versterken
kwaliteitsgarantie
No cure, no pay
[language-switcher]
Menu

Werving & Selectie

Werken aan de toekomst. Wij vinden de collega’s die je verder brengen. Mensen met juiste vaardigheden en -misschien nog wel belangrijker-  de juiste mindset. Zo zorgen we dat je snel de Engineer, Developer of Projectleider vindt die jou helpt de wereld een beetje veililiger, leuker of groener te maken!

 • Snel je team versterken
 • kwaliteitsgarantie
 • No cure, no pay

Hiring the future for a better place

Een veiligere, leukere of groenere wereld creëren, daar gaan wij voor! QUBE ondersteunt innovatieve bedrijven die een positieve impact willen maken door hen te helpen bij het vinden van talent.

Onze specialiteit is het werven van mensen met een maatschappelijk betrokken instelling en uitstekende technische vaardigheden. Developers, Engineers, Data Scientists en Technici die ambitieus zijn en vooruit willen. Wij helpen hen hun droomcarrière te vinden. En helpen jou bij het vinden van het talent van morgen!

Onze expertise

IT

 • .NET Developers
 • Full-stack Developers
 • Front-end Developers
 • Data Engineers
 • Data Scientists
 • UX/UI Designers
 • Product Owners
 • Engineering Managers

Engineering

 • Mechanical Engineers
 • CAD Engineers
 • Structural Engineers
 • Mechatronic Engineers
 • Electrical Engineers
 • PLC Engineers
 • Werkvoorbereiders
 • Projectleiders

 

Onze aanpaak

Wij helpen je bij het recruiten van jouw nieuwe collega. Ons doel is om de juiste persoon voor jouw organisatie te vinden. Hierbij kijken wij niet alleen naar opleiding en werkervaring, maar focussen we ons extra op vaardigheden, mindset en ambities.

Door persoonlijke doelen en interesses van kandidaten af te stemmen op die van jouw organisatie, zorgen wij voor meer betrokkenheid en gemotiveerde medewerkers. Zo verhogen wij de kans op succes en groei voor zowel medewerkers als jouw organisatie. 

 

1. We beginnen met het eind voor ogen

Voordat we starten met werven, is het belangrijk dat we weten wat jouw ambities en doelen zijn. Wat wil je bereiken en waar wil je als organisatie over 5 jaar staan? Door te analyseren wat jouw toekomstige behoeften zijn, kunnen wij je ondersteunen en adviseren bij het vinden van de talenten voor de toekomst.

 

2. Recruitment met een plan

Aan de start van ieder werving- en selectie traject maken we plan. we brengen de arbeidsmarkt in kaart, bepalen waar jouw toekomstige collega nu werkt, hoe we deze persoon motiveren om te solliciteren en via welke marketing kanalen deze te bereiken is. Kennen we de juiste match voor jou vacature nog niet, dan hebben we deze vaak snel gevonden.

 

3. Je recruitmentpartner tijdens het gehele traject

Tijdens het hele wervingstraject zijn we je partner. We houden je op de hoogte van de voortgang en brengen kansen voor je in kaart. Met onze kennis van de arbeidsmarkt, en met de feedback van kandidaten adviseren we je over wat wel en niet realistisch is. Zo zorgen wij ervoor dat je snel de juiste persoon voor jouw vacature vindt.

4. Een selectie waar je op kan bouwen

Jij ontvangt alleen sollicitanten die passen. Iedere kandidaat wordt uitgebreid gesproken. Tijdens dit gesprek checken we of de vaardigheden, mindset en ambities aansluiten bij jouw organisatie en vacature. Jij krijgt alleen de kandidaten te zien waarmee je verder kan.

5. Kwaliteitsgarantie

Het doel van ieder werving- en selectie traject is om iemand een stapje verder te brengen,  zowel jullie organisatie als je nieuwe collega. We vinden het belangrijk dat een match écht goed is. Daarom houden we een vinger aan de pols, ook nadat je nieuwe collega is gestart. Bovendien spreiden we onze vergoeding uit over een periode van 9 maanden. Als de match toch niet is zoals verwacht, gaan we direct op zoek naar een vervanging en vragen we slechts een deel van de vergoeding.

 

Talent dat je verder brengt?

Ontvang de beste mensen voor jouw vacature. Vindt de collega’s die vooruit willen en meebouwen aan de toekomst. Met onze ervaring beloven we dat je alleen  gekwalificeerde kandidaten met de juiste mindset ontvangt.

Onze kwaliteitsgarantie zorgt ervoor dat je zeker bent van een perfecte match. Daag ons uit met jouw lastige vacature en wij zorgen ervoor dat je snel je nieuwe collega vindt.

Wat je van QUBE kan verwachten

We geloven dat bedrijven die werken aan oplossingen die de wereld veiliger, leuker of groener maken een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving. Onze missie is om deze bedrijven te helpen groeien door collega’s te vinden met dezelfde idealen en doelen.

Wij geloven dat een juiste match op basis van mindset, vaardigheden en ambities de sleutel is tot succes. Wij denken in mogelijkheden en onderzoeken waar de kansen liggen voor jouw vacatures, zodat we in korte tijd de juiste kandidaat voor jouw organisatie kunnen vinden.

Je recruitment partner

Sparren, meedenken, uitdagen en realiseren. Als je recruitment partner zorgen we dat jij het talent vindt dat je nodig hebt. Doordat we ons dagelijks middenin de arbeidsmarkt begeven weten we wat er speelt. We zien de kansen voor jouw vacature. Zo helpen we je je verder.

Heb je meerdere vacatures? Onze Recruitment Process Outsourcing service ontzorgt je volledig.

 

Duurzaam

We helpen je bij het behalen van je langer termijn doelen. Onze focust ligt op duurzaamheid.  Niet alleen onze samenwerking en de matches die we maken zijn duurzaam. Ook de organisaties waarvoor we werfen hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo helpen we de wereld een beetje veilig, leuker en groener maken.

 

Vind het talent van morgen

Hiring the future for a better place. Dat is ons motto. We focussen ons op technisch talent dat vooruit wil en een impact wil hebben op de wereld en matschappij. Of het nu gaat om een groenere leefomgeving, zorgen voor veiligheid of ons leven een beetje leuker maken. Onze talentpool bestaat uit mensen die klaar zijn voor “morgen”. Zoek jij het talent dat je verder brengt? Dan weten wij dit te vinden!

Kwaliteitsgarantie

QUBE gaat voor kwaliteit en langer termijn relaties. Dat geldt voor onze samenwerking en zeker voor de samenwerking met je nieuwe collega. Door vooraf goed inventariseren wat je nodig heb en een goede selectie zorgen we dat de onze matches duurzaam zijn. Mocht onverhoopt de match minder te zijn dan iedereen had verwacht, dan vinden we zo snel mogelijk een nieuwe collega. Onze vergoeding is gespreid over een langere periode van 9 maanden. Stopt een medewerker in deze period, dan vragen we slechts een deel van deze vergoeding.

Vacature aanmelden

.

We zorgen dat jij snel je Tech of IT collega vindt. Laat ons weten met welke vacature we je kunnen helpen en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.